Om TS Tegl

TS-Tegl A/S blev grundlagt i 2002 af Torben Højbjerg og Søren Øris, hvis forbogstaver i fornavnene tilsammen har dannet firmanavnet, TS-Tegl. Firmaets kerneområde  er produktion og salg af tegloverliggere af høj kvalitet til det danske byggeri. Desuden har vi gennem årene udviklet en komplet tilbehørspakke til tegloverliggere.

Virksomhedens første domicil var i Skovby ved Galten. Efter 3 år i lejede lokaler besluttede vi i 2005 at etablere eget domicil på adressen Ulvehøjvej 5 i Låsby. Her byggede vi 1.500 m2 produktionslokaler med tilhørende kontor og velfærdslokaler. Allerede i 2007 blev der behov for endnu en udvidelse, så vi nu er oppe på et samlet areal på 2.500 m2.

Der har i de senere år været en stigende efterspørgsel på tegloverliggere, dels til nybyggeri, dels til om-/tilbygning. Herudover er det blevet stillet større krav til dimensionering og dokumentation grundet udviklingen i den arkitektoniske udformning af boligen. TS-Tegl A/S leverer derfor individuelt tilpassede overliggere til ethvert byggeri.

TS-Tegl A/S har i dag 5 ansatte på kontoret, 11​ i produktionen, 2 på lageret, samt vores egen chauffør.

Fakta:

  • TS-Tegl er en engrosvirksomhed og har derfor ikke salg til private. Men hvis du som privatperson går til din nærmeste tømmerhandel, har vi garanteret et samarbejde med dem.
  • ​Hos os er kvaliteten altid i top, og vi har fokus på at levere løsninger med afsæt i dine behov. Ønsker du en murstensoverligger i en særlig udformning eller farve, kan du derfor trygt henvende dig til os.
  • Med vores tegl/murstensoverligger får du et hus, hvor der ikke blot er en robust og solid overligger, men hvor der også er tænkt på udseendet og helhedsindtrykket.
  • Vi lytter til dine ønsker og skaber produkter, der lever op til dine krav og forventninger. 

     

TS Tegl A/S

CVR: 26434548

Adresse​

Ulvehøjvej 5

8670 Låsby

Kontakt

Telefon: 86 10 92 77​

E-mail: ​info@ts-tegl.dk