Ståltegl giver et flot slutprodukt

Hos TS Tegl tilbyder vi ståltegl til kvalitetsbevidste kunder i hele landet. Vi konstruerer helt unikke løsninger i samarbejde med et kompetent ingeniørfirma med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.

Hos os kan du få det, som du vil have det. Med mange års erfaring i branchen har vi specialiseret os i fremstilling af ståltegl, som er et særdeles robust produkt, der holder bedre og giver et flot slutprodukt. Skal du bruge en unik løsning med dit eget særpræg, kan du selv vælge udformning hos os, da vi altid tager udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. ​Vi leverer til Aalborg, Odense og København.

Få en stærkere løsning med vores ståltegl

Ståltegl er bygget til at kunne holde i rigtig mange år. Derfor er det en god og sikker løsning, hvis du skal bygge nyt hus. Her får du et solidt og robust produkt, der har en enorm slidstyrke og stabilitet. Da vi fremstiller vores produkter i samråd med et ingeniørfirma, kan vi sikre, at kvaliteten og holdbarheden er i højsæde. ​

Vi har fokus på at levere flotte produkter, som vores kunder bliver glade for. Derfor kan du altid komme til os, hvis du vil have noget helt unikt fremstillet. Vi lytter til dine krav, ønsker og behov, så du får en stærk løsning, der samtidig ser flot ud.

Kompetent rådgivning og gode priser

Ønsker du et godt tilbud på ståltegl, udarbejder vi gerne et konkret tilbud til dig. Har du brug for professionel og kompetent rådgivning, hjælper vi dig gerne med at finde den helt rette løsning til dit byggeprojekt.

Vi kører desuden med gode, konkurrencedygtige priser, der er til at betale.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Kontakt os på telefon 86 10 92 77​ og på e-mail info@ts-tegl.dk.

TS Tegl A/S

CVR: 26434548

Adresse​

Ulvehøjvej 5

8670 Låsby

Kontakt

Telefon: 86 10 92 77​

E-mail: ​info@ts-tegl.dk